cremesso.pngkapszulakinalat.png

A svájci székhelyű cremesso több mint fél évszázados tapasztalattal rendelkezik a kávépörkölés és a kávéfőzés terén. Kávéi a világ minden táján, a lehető legjobb kávétermő vidékiről származnak. Ez magába foglalja Közép-Amerika lankás vidékeit, csakúgy mint Etiópia és Ázsia kávétermő teraszait.

A cég a 2000-es években döntött úgy, hogy tapasztalatát saját kávéfőzőgép kifejlesztésében kamatoztatja. Így született meg a Compact, majd az Automatic sorozat, amelyet 2011-ben az UNO, 2012-ben a Caffé Latte majd 2013-ban az UNA-sorozat követett.  

A cremesso termékei egyre inkább állandó díjazottjai a német reddot design awarnd-nak stb.

 

una-fb-1.jpgKávékészítés 15 másodperc alatt!
Az UNA kapszulás készülékekkel a kávé mindössze 15 másodperc alatt elkészül, így magába foglalja a teljes aromát, viszont nem engedi a csersavak kioldódását.

 

Energiatakarékosság

A cremesso készülékei a használat után 1 perccel automatikusan energiatakarékos üzemmódba kapcsolnak. Ilyenkor energiafelhasználásuk mindössze 0.3 Watt óránként. Ez, és a gyors, 15 másodperces felfűtési idő nem csak védi a környezetet, hanem aktívan csökkenti is az energiaköltségeket. Így lehetnek a cremesso készülékei a piac leginkább energiatakarékos kávéfőzői.

Cégünk a Kávé & Hűtő Profi Kft. a crmesso termékek kizárólagos magyarországi importőre.


Lepje meg kollégáit, barátait és saját magát a cremesso kapszulás rendszerével és élje át a kényelmes kávékészítés  élményét.


Termékeinket megtekintheti, illetve megvárásolhatja hivatalos webshopunkon, a www.premiumshop24.hu-n!


Próbálja ki Ön is!

  

cremesso.png

Letölthető dokumentumok: