dys-gene-glob-dyson.png5-dc52-animal-turbine.jpg

1978-ban James Dyson rájött, hogy porszívója már nem működik rendesen. Csalódottságában szétszerelte a készüléket, és felismerte, hogy a problémát egy koncepciós hiba okozza. A porzsák eltömődése miatt a szívóerő fokozatosan csökken, ezért folyamatosan zsákot kell cserélni. Korábbi munkáit alapul véve úgy gondolta, hogy a gyárakban alkalmazott, általa tervezett festék részecske elválasztó "ciklon torony", amely a centrifugális erő elvén működik, segíthet egy új koncepció kialakításában.

Munkához látott, és nyolc évvel, valamint 5127 prototípussal a háta mögött megalkotta a világ első, porzsák nélküli porszívóját.

 

7-dc52-animal-turbine.jpgA Dyson ma
Napjainkban a dyson vállalat már több, mint 65 országban van jelen a világon. Több mint 1000 mérnököt foglalkoztatunk világszerte. Az RDD részleg minden tagja szakértőnek számít a maga területén. Együtt dolgozva érik el, hogy a Dyson készülékek felülmúlják versenytársaikat teljesítményben, értékállóságban, energiahatékonyságban stb.!

Malmesburytől Malajzián és Szingapúron át Chicagóig a Dyson csapata a világ minden tájáról tevődik össze. Minden egyes embernek fontos szerepe van a vállalat sikerében. A család legfiatalabb tagja, egyben az utóbbi évek legnagyobb beruházása, a cég szingapúri motor gyára. A gyárat a legújabb generációs, kulcsfontosságú digitális Dyson motorok gyártására hozták létre.

 

Technológiánk előnyei

Nincsenek extra költségek. 

A Dyson készülékek nem tartalmaznak porzsákot, szűrőik moshatóak. Nincsenek extra költségek.

 

Strapabíró, törésálló szerkezetek, amelyek túlélik a mindennapok baleseteit

A Dyson gépek polikarbonátból készülnek. Ugyanezt az anyagot használják a rendőrpajzsok és sisakok készítésekor. A készülékház kemény, 50.000 órányi tesztelésnek és 550 egyéni tesztnek lett kitéve - mindez annak érdekében, hogy egy életre ellenálló legyen.

 

 A tervezés alapja a hatékonyság! Kisebb tömeg, kevesebb szennyezés

A Dyson készülékek strapabíróak, ugyanakkor költséghatékonyak és energiatakarékosak. Kevesebb alkatrész, kisebb súly, nagyobb szívóerő.

 

Higiénikus portartály ürítés

Csak nyomja meg a gombot, az ürítés automatikus.

 

5 év garancia 

Hagyományos porszívóinkra 5 év, vezeték nélküli készülékeinkre 2 év gyári garanciát vállalunk. Készülékét munkatársaink a helyszínen szerelik. Bővebb információkért hívja az info-vonalat.

 

Cégünk a Kávé & Hűtő Profi Kft. a Dyson termékek kizárólagos magyarországi importőre.
Közvetlen kapcsolatban vagyunk a brit és orosz márkaképviselettel is.   


Termékeinket megtekintheti, illetve megvárásolhatja hivatalos webshopunkon, a www.premiumshop.hu-n!


Próbálja ki Ön is!

  

dys-gene-glob-dyson.png

Letölthető dokumentumok:

Dyson-flyer 2019 (vezeték nélküli porszívók)

Dyson-flyer 2016 (padlóporszívók)

Dyson-flyer 2016 

Dyson-flyer 2015 - tavasz

Dyson-flyer 2015 - ősz