jura.pngimp-j9-3-ot-br-si-pss-ssvl-lm-esp-en-327-300x300.png

A svájci székhelyű Jura több mint 80 éve már, hogy évről-évre egyre tökéletesebb kávéfőzőgépeket gyárt az igazán jó kávét kedvelők számára. Ma már a világ számos pontján - így pl. Ausztriában, Németországban, Hollandiában, az Egyesült Államokban is - forgalmazza professzionális és háztartási használatra szánt kávégépeit. Néhány éve már Magyarországon is elérhetők a mind dizájn, mind technológia szempontjából különlegesen magas színvonalat képviselő Jura kávéfőzőgépek..  

A JURA mára az egyik legsikeresebb kisgépeket gyártó márka Európában. Évente jelentkezik innovatív, a szegmenst megújító és megalapozó technológiáival. 

Fejlesztéseit európai és világszintű tesztintézetek igazolják (Pl.: Stiftung Wahrentest, Deutschland).  Szinte állandó díjazottja a reddot design award-nak stb.

 

Kávékészítés egy gombnyomásra!

A Jura Impressa, Ena, Micro és GIGA teljesen automata kávéfőzőgépek magas nyomású készülékek (15 bar), melyek igazi krémgazdag presszókávé készítését teszik lehetővé.
A készülékek maximum 16 gramm kávé egyszeri ledarálására is képesek, így akár két presszókávét is lefőzhetnek egy gombnyomással.
Kezelhetőségük a hét nyelvű kijelzőnek és a beépített intelligens elektronikának köszönhetően egyszerű.
A beépített mosó-tisztító és vízkőtelenítő-program különösen egyszerűvé teszi a gépek karbantartását.
A tisztító-program segítségével mind a bekapcsoláskor, mind pedig a kikapcsolás alkalmával automatikusan átmossuk a készüléket, így nincs szükség a központi egység kivételére és kézzel történő tisztítására.
Mindegyik típusnál használható a Claris vízszűrő, amely lágyítja a vizet. Amennyiben ezt használjuk egyáltalán nincs szükség a gép utólagos vízkőtelenítésére. Ha a vízszűrő elvesztette hatását, a gép erre azonnal figyelmezteti a felhasználót.
Az előáztatásos kávéfőzési módnak köszönhetően, még krémesebb, habosabb kávé készíthető és az értékes aromaanyagok is a kávéban maradnak.
Az intelligens, felhasználóbarát menürendszer megkönnyíti a kezelhetőséget.
A cappuccinofej segítségével a tejhab egy gombnyomással, néhány másodperc alatt elkészíthető.
Garanciaidő 2 év.


2013-ban cégünk hosszas előkészítés és a Jura standardok maximális betartása mellett megnyitotta a hivatalos Jura Szervizközpontot Budapesten, a Budaörsi út 42. szám alatt. Itt partnereink és ügyfeleink igényes, a svájci szervizközpontokhoz hasonló környezetben, rugalmas szolgáltatásokkat vehetnek igénybe, legyen szó szervizről, a készülékek bérléséről, vagy a vendéglátóipari készülékek értékesítéséről. Keressen fel minket, és győződjön meg róla Ön is!


Cégünk a Kávé & Hűtő Profi Kft. a Jura termékek kizárólagos magyarországi importőre.
Közvetlen kapcsolatban vagyunk az osztrák márkaképviselettel is.   


Kényeztesse vendégeit, kollégáit, barátait és saját magát finom, krémgazdag kávéval Jura Impressa készüléke segítségével.


Termékeinket megtekintheti, illetve megvárásolhatja hivatalos webshopunkon, a www.premiumshop24.hu-n!


Próbálja ki Ön is!

  

jura.png

Letölthető dokumentumok: