Konyhakiállítás 2015

Tisztelt Partnereink, és honlaplátogatók!

 

Engedjék meg hogy idén is meghívjuk Önöket a Kávé & Hűtő Profi Kft. részvételével zajló hagyományos budapesti Konyhakiállításra! Cégünk idén már három exkluzív standdal várja Önöket. Legújabb márkánk a brit premium porszívókat gyártó Dyson, ezen a kiállításon mutatkozik be először az országban.

E-on Energiatakarékossági Díj 2015

Nagy büszkeséggel tölt el bennünket a hír, hogy az E-on Magyarország Zrt. által alapított, méltán rangos E.on Energiatakarékossági Díj idei díjazottjai között a LIEBHERR CBP(esf) 4043-as készülék nyerte el a "legjobb fogyasztású hűtőkészülék" kategóriájának első díját!   

Készülékünk a TÜV Rheinland, Európa legismertebb független tanusítóintézete által végzett teszt alapján bizonyult kategóriája legjobbjának. Éves fogyasztása mindössze 129 kWh!

 

Nyílt hétvége 2013. június 22-23 - 10%-os akcióval!

Tisztelt Vásárlóink!

 

Végre megérkezett az igazi nyár, elkezdődnek a szünidők, ideje kimozdulni körbenézni a világban! Mi is erre buzdítanánk Önöket!

Látogassanak el hozzánk 2013. június 22-23-ai hétvégén kiállítótermünkbe (Budapest, XI. kerület, Budaörsi út 46.) az EBIP irodaház cégei szervezésében tartott Nyílt napokra. Az irodaház kiállítói összahangolt nyitvatartással és természetesen akciókkal várják Önöket.

Reddot Design Díjas hűtők 2013

Két újabb díjat nyert el az új beépíthető hűtő szegmens!

Ezúttal az egyik vezető európai dizájndíj zsűrije ítélte oda két készüléknek, az ICBP 3256-nak és az IKBP 3554-nek. 

Újabb elismerések a 2013 Liebherr Innovációinak - PlusX Award

Úgy látszik a Liebherr legújabb beépíthető hűtő szegmense, és az egyedülállóan takarékos CBPesf 4043-as készülék minden jelentősebb kategóriadíj elismerését bezsebeli. A legfrissebb elismerés a PlusXAwards-tól érkezett, ahol több kategóriában is díjazták a márkát.

Amerikai dizájn díjat nyert a Liebherr ECBN 5066

A Liebherr először szerepelt a nemzetközi, de főleg amerikában ismert díj helyezettjei között. A beépíthető kombinált hűtő-fagyasztó készülék azonnal nagy sikert aratott!

Tesztgyőztes a Jura Ena Micro 9!

Komoly elismerés az egyik legegyszerűbb Jura készüléknek!

Nyerteseink a napokban kapják meg készülékeiket!

Egyik szerencsés nyertesünk viszont már ma átvette a készülékét!

A Konyhakiállítás nyereményjáték nyertesek!

A hétvégén tartott nagysikerű Konyhakiállításon cégünk, a Kávé & Hűtő Profi Kft. ajánlotta fel a napi fődíjakat. Az esemény mindhárom napján egy vadonat új Cremesso UNA Automatic kapszulás kávéfőzőszett talált gazdára, amely a kávéfőzőn túl tartalmazza a márka tejhabosítóját és két doboz, kiváló minőségű kávékapszulát.

2013 - Az Innovációk éve a LIEBHERR-nél

CBPesf 4043 – Világelső szupertakarékos hűtő-fagyasztó kombináció a LIEBHERR-től.

A LIEBHERR, mint a hűtés specialistája, következetes munkával tervez és valósít meg új és hatásos megoldásokat a garantált frissesség, a felhasználó-barátság és az energiahatékonyság jegyében. A 2013-as év mindhárom területen jelentős mérföldkő!